Популярний шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво навчив готувати швидку страву. Це гострі макарони з сиром. Вони вражають легкістю приготування та пікантним смаком.
"Якщо у Вас немає багато часу, аби порадувати близьких вишуканою вечерею, я знаю один дуже смачний рецепт. Готуйте гострі макарони з легкістю і любов'ю. Це і є справжній секрет ідеальної страви", - пише Ектор Хіменес-Браво у своєму Іnstagram.
Інгредієнти:
1 ст. л. оливковї олії
40 г чорізо
20 г борошна
250 мл молока
1/2 ч. л. порошку чилі
100 г сиру емменталь
150 г курячого філе
60 г макаронів
100 г сиру чеддер
Приготування:
На розігріту пательню додати оливкову олію, чорізо. Обсмажити. Додати борошно та молоко. Помішувати до однорідної маси, слідкувати, щоб не залишалось грудочок. Додати чилі, сир емменталь, відварену курку.
Макарони відварити до стану альденте. Та додати їх в готовий соус. Трохи протушкувати, викласти в форму для випікання.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чим здивувати на 8 березня: Глінська навчила готувати легкий святковий салат
Додати води, добре перемішати, засипати чеддером. Відправити в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин. Подавати гарячим із зеленню.
Урізноманітнити звичні страви можна за допомогою соусу. Спробуйте приготувати класичний овочевий під назвою Хогао. Його рецептом поділився популярний шеф-кухар Ектор Хіменеса-Браво.
З ними м'ясо та гарніри матимуть новий смак.
Коментарі