Єлизавета Глінська порадила приготувати весняний салат з буряка. Він легкий у виконанні і вітамінний. Для його приготування вам потрібно кілька хвилин, якщо завчасно зварити столовий буряк.
Його смак збагатить сир фета та кедрові горіхи.
Про це кухар написала у своєму Інстаграмі.
Інгредієнти:
300 г вареного буряка
15 г кедрових горіхів
70 г сиру фета
10 мл оливкової олії
сіль за смаком
Приготування:
Нарізати буряк тонкими кільцями, викладіть її на тарілку. Кедрові горішки обсмажте на сухій сковороді і посипте ними буряк.
Подрібнити руками сир і посипати ним салат.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зимовий пиріг з мандаринами від Єлизавети Глінської
Викласти зверху листя салату і полити оливковою олією. За бажанням посолити.
Крім салату, на столі мають бути й інші закуски. Щоб не готувати банальних страв, можна нафарширувати яйця різними начинками.
Тоді Ви по-новому відкриєте смак цієї закуски. Кожен обов'язково знайде для себе щось особливо смачне.
Коментарі