Урізноманітнити звичні страви можна за допомогою соусу. Спробуйте приготувати класичний овочевий під назвою Хогао. Його рецептом поділився популярний шеф-кухар Ектор Хіменеса-Браво.
З ними м'ясо та гарніри матимуть новий смак.
Інгредієнти:
50 г болгарського перцю
100 г зеленої цибулі
100 г цибулі
1 ч. л. олії
200 г помідорів
1 ч. л. томатної пасти
1 зубчик часнику.
Приготування:
Помити помідор, бланшувати в окропі і потім зняти шкірку. Нарізати помідор дрібними кубиками.
Цибулю дрібно нарізати і перекласти в миску. Зелену цибулю і часник нарізати.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Швидкий рецепт: пасту присмачують баклажанами та сиром
Із перцю видалити серединку і нарізати дрібними кубиками. З'єднати всі порізані інгредієнти в мисці і перемішати. Посолити і додати олію.
Підсмажити всі інгредієнти, крім томатної пасти, на середньому вогні. Коли овочі стануть злегка м'якими, додати томатну пасту і смажити соус 3 хв
Курячі салати із зеленню користуються популярністю у світі. Особливо "Цезар" та схожий на нього "Едельвейс".
Вони вишукані і одночасно смачні страви. У них входять філе, салат, яйця та сухарики. Хоч аможна й додавати перець чи помідори. Це класика, яка не виходить з моди. Головне - підібрати смачну заправку.
Коментарі