


Приготувати смачні гарбузові маффіни, які ще звикли називати кексами можна за пів години. Кулінарний блогер Тіфані рекомендуе рецепт для смачного сніданку. Для приготування знадобиться ваніль і смачний крем-сир.
Інгредієнти:
Кекси:
Борошно - 2,5 чашки
Порошок-розпушувач - 1 ст.л.
Сіль - 1/2 ч.л.
Кориця - 1/2 ч.л.
Поре вареного гарбуза - 1 чашка
Цукор - 1 чашка
Молоко - 3/4 скл.
Вершкове масло, розтоплене - 6 ст.л.
Яйця - 2 шт.
Наповнювач:
Борошно - 1/2 ст.л.
Кориця - 1 ч.л.
Цукор - 1/1 кружки
Вершкове масло - 4 ст.л.
Сир - 170 г.
Цукрова пудра - 3/4 стак.
Ваніль - 1/4 ч.л.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Королевську курку-гріль подають з авокадо
Приготування:
Змішайте борошно, цукор та корицю. Збийте виделкою масло та розітріть разом. Відставте.
Приготуйте тісто. В одній посудині змішайте пюре гарбуза, молоко, цукор та яйця. Тоді поєднайте першу суміш з корицею з гарбузовою та збийте.
З'єднайте складові наповнювача.
Наповніть формочки на третину, покладіть туди ложкою трохи сиру. Залийте рештою тіста.
Печіть 12-15 хвилин, поки кекси не підростуть і не підрум'яняться. Подавайте холодними.
Коментарі