понеділок, 03 жовтня 2016 17:07

Королевську курку-гріль подають з авокадо

Автор: lecremedelacrumb.com
 

Їсти м'ясо руками буває не надто зручно, якщо брати його на пікнік або пригощатися в колі поважних гостей. Рецептом курки у кукурудзяних коржах ділиться кулінарний блогер Тіфані.

Інгредієнти:

Грудка - 4 шт. без кісток

Кукурудзяні коржі або шматки лаваша - 8-10 шт.

Маринад:

Соняшникова олія - ​​1/3 кружки

Лимон - 2 шт.

Цукор - 2 ч.л.

Кмин - 1 ч.л.

Мелений червоний перець - 1 ч.л.

Часниковий порошок - 1 ч.л.

Сіль-1 ч.л.

Італійська приправа 1/4 ч.л.

Начиння:

Кукурудза, авокадо, кінза.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Курку запікають в апельсиновому соку

Приготування:

Змішайте всі складові маринаду. Наріжте грудку на гарні шматки. Намочіть м'ясо у маринаді і залиште як мінімум на 30 хвилин, можна на 3 години.

Візьміть курку з маринаду, і покладіть у духовку-гриль на 6-8 хвилин на 220 градусів.

Дістаньте м'ясо, залиште на 3-5 хвилин. Складіть начинку і м'ясо в коржі.

Зараз ви читаєте новину «Королевську курку-гріль подають з авокадо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути