понеділок, 12 березня 2012 11:49

Фастфуд люблять бунтарі, рибу - меланхоліки, а молоко - максималісти

Фастфуд люблять бунтарі, рибу - меланхоліки, а молоко - максималісти

Столична народна лікарка і астролог 34-річна Марина Загрійчук впевнена, більшість рис характеру людини можна визначити за продуктами, які вона найбільше любить їсти.

Людина не знає, чому вона вибирає тістечко замість фруктів, або котлету замість йогурта. Це відбувається інтуїтивно, більше діє підсвідомість. Ми їмо різноманітні продукти, але якісь із них нам подобаються більше. У цьому є певна закономірність. Так само, як і в жестах. Адже жести можуть багато чого сказати про особистість.

М'ясу віддають перевагу активні і впевнені у собі люди. Часто вони можуть вчиняти щось необдумане. У кар'єрі досить успішні, але інколи трапляються промахи. Такі люди щирі і добрі, але інколи необдумані вчинки шкодять їм. Раджу любителям м'яса більше себе контролювати.

Фрукти люблять творчі й чутливі люди. Вони дуже уважні до чужих проблем, завжди намагаються прийти на допомогу. Мають креативні здібності, які важко не помітити. Можуть часто обмежувати себе у задоволеннях. Інколи проявляють безпечність.

Рибу та морські продукти полюбляють спокійні, меланхолічні люди. Люблять в усьому йти на компроміс, вимагають цього ж від інших. Добре вміють домовлятися і уникати сварок . Словом, добре "викручуються" зі складних ситуацій. Любителі риби — добрі аналітики: чітко простежують в усьому закономірність і дивляться на життя комплексно.

"Овочеві люди" часто вегетаріанці, хоча не завжди. Віддають перевагу здоровому способу життя. Мають добрі лідерські якості. Такі люди — дуже практичні, в усьому шукають раціональність. Інколи їх вважають егоїстами.

Фастфуду віддають перевагу ті, в кому живе бунтарський дух. Любителі гамбургерів, картоплі фрі та кока-коли не хочуть миритися із традиційністю, прагнуть ламати правила. Часто такі люди ще живуть у дитинстві, бо прагнуть зробити щось наперекір. Це не страшно, але фастфуд в будь-якому випадку шкідливий для здоров'я.

Молоко, сир, йогурти та інші молочні продукти люблять відкриті, душевні люди. Вони завжди раді гостям і знають, як організувати застілля. Добра вдача цих людей допомагає порозумітися практично з усіма. Часто мають риси максималізму.

Любителі соусів, кетчупів та всіляких солоностей далеко не завжди — підкорювачі сердець і пристрасні коханці. Часто занурюються у буденність, перегружені роботою. Солонощами та спеціями намагаються врізноманітнювати рутину. Їм треба зробити раціон більш поживним і здоровим.

Тістечкам, шоколаду та іншим солодощам віддають перевагу люди, схильні до переживань. Солодощами вони "заїдають" негаразди. Такі люди часто занурюються в себе, багато думають. Мають добрий характер. Раджу їм подивитися на світ з іншої сторони і шукати рішення проблем не лише в солодощах.

Зараз ви читаєте новину «Фастфуд люблять бунтарі, рибу - меланхоліки, а молоко - максималісти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути