
Якщо ви шукаєте ідею для ситної та смачної вечері, запечіть рулети з фаршем під рум'яною сирною шапкою. Вони виходять неймовірно ніжними, ароматними й апетитними. Готуються легко, виглядають ефектно, а смак підкорює з першого шматочка. Обов'язково збережіть рецепт. Він стане вашим фаворитом для легкої вечері.
М'ясні рулети під сирною шапкою
Інгредієнти
Тортилья - 1 упаковка
Фарш (будь-який), можна курячий - 500 гр
Сіль, перець за смаком
Яйця-3 шт
Сир - 200гр
Для соусу:
Сметана - 3ст.л
Часник - 2зуб
Будь-яка зелень (у мене кріп)
Сіль-щіпка
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Соковита начинка та хрустка скоринка: записуйте легкий рецепт запеченого лаваша з куркою від суперфіналістки Мастершеф
Як приготувати
Фарш розподіляємо по лавашу, солимо, перчимо, додаємо сир
Рулет і нарізаємо шматочками, кладемо на деко або в будь-яку форму попередньо змастивши рослинною олією, зверху поливаємо яєчно-сирною сумішшю, прибрати в духовку.
Запікати в розігрітій духовці до 180-190гр 30 хвилин.
При необхідності за кілька хвилин до готовності можна посипати ще трохи сиру.
Подаємо зі сметаною.
Переглянути цей допис в Instagram
Стіл завжди хочеться прикрасити стравою, яка вразить усіх своєю презентацією, ароматом і неповторним смаком. Запечені ребра з овочами за рецептом суперфіналістки Мастершеф Ольги Рябенко - саме такий варіант.
Ця страва справжнє свято для любителів соковитого м'яса та ароматних овочів. Ребра виходять настільки ніжними, що буквально тануть у роті, а овочі насичуються соками м'яса й прянощами.
Коментарі