Запечена скумбрія на мангалі підіймає настрій. А її приготування займає близько 10 хв.
Про це заявила кулінарна експертка Тетяна Литвинова.
"Скумбрія - доступна риба і справжнє джерело вітамінів. Вона корисна як жінкам, так і чоловікам. Покращує стан шкіри, волосся та настрій. Тому як тільки підкрадається депресія - їжте скумбрію. Щоб не зіпсувати її смак гіркотою, то не додавайте лимон. ХІба що трохи апельсинового соку, гірчицю та спеції", - радить Тетяна Литвинова.
Інгредієнти:
1/2 апельсина
2 скумбрії
1/2 ч. л. цедри апельсина
1 ч. л. солі
1 ст. л. гірчиці
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Райська насолода: рецепт кокосового торта без яєць від експерта Литвинової
Приготування:
Для маринаду з апельсина вичавити сік та зняти цедру. Додати сіль, гірчицю, спеції, перемішати.
Помити рибу, почистити, розділити навпіл. Занурити філе риби у маринад, залишити на 20 хв.
Загорнути рибу у фольгу, викласти на вугілля. Готувати 10 хв. Викласти на тарілку.
Учені дійшли висновку, що деякі продукти в разі стресу і депресії можуть ще більше загострити емоції, з якими важко впоратися, і призвести до набору ваги. У той же час певні продукти допоможуть вам з легкістю впоратися зі стресом, не жертвуючи при цьому талією.
Що не можна їсти при стресі і депресії - далі в статті.
Коментарі