пʼятниця, 06 листопада 2015 12:21

Домашнє пиво п'ють від застуди

Пиво без пива - друга назва імбирного елю. Взимку він зміцнює організм та захищає від застуди. За смаком трохи нагадує квас, а для людей, які не вживають алкоголю замінює шампанське.

Автор: kakotvet.com
 

Інгредієнти:
свіжий корінь імбиру - 150 г

газована мінеральна вода - 3 л

цукор - 4 ст. ложки

лимон - 3 шт

свіжа м'ята, лід - за смаком

Приготування:
Корінь імбиру очистити від шкірки, натерти на дрібній тертці, покласти в дерев'яну ступку, і розім'яти товкачем.
Залити імбир киплячою водою і залишити на дві години.
Процідити через декілька шарів марлі. М'якоть віджати і додати цукор.
З лимонів зняти цедру і вижати сік. Ретельно усе змішати та залити мінеральною газованою водою. Суміш має настоятися 15 хвилин.

Пиво процідити і додати лід.

Розлити імбирний ель у високі скляні склянки і прикрасити гілочками свіжої м'яти.

Мінеральну воду можна замінити простою.
Чим свіжіший імбир, тим більше соку він пустить і тим більш пекучим буде смак.

Зараз ви читаєте новину «Домашнє пиво п'ють від застуди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути