четвер, 04 травня 2017 16:13

Для Євробачення 100 ресторанів розробили спеціальне меню

Для Євробачення 100 ресторанів розробили спеціальне меню
Спеціальне меню до Євробачення поділили на три цінові категорії Фото: lasoon.com.ua

Cпеціально до Євробачення 8 травня стартує тиждень української кухні. В його рамках 100 ресторанів Києва пропонують спеціальне авторське меню. Воно буде трьох різних цінових категорій: €10, €17, €28. Ціна на обіди в усіх закладах буде однаковою.

До меню входитимуть дві авторські страви української кухні від шеф-кухарів ресторанів та напій на вибір. Також можна спробувати bar set (€16) – 3-4 коктейлі, wine set (€17) – пляшка вина та закуски, dance set (€16) – 3 коктейлі та безкоштовний вхід до нічних клубів.

Спеціально для гостей Євробачення розробили коктейль "Дике поле". Надихнули на таку річ бармена українські козаки. Один бокал коштуватиме 169 грн.

Також у спеціальному меню Євробачення буде сет з телятини, крем-суп, черкаська качка та настоянка. Коштуватиме це все 700 грн або ж €28. Для українців дорого, для європейців – ціна нормальна, переконують організатори гастрономічного фестивалю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що їдять на сніданок у найздоровіших країнах світу

Ідею фестивалю підказали іноземці. Найчастіше в організаторів Євробачення запитують, де у Києві можна добре поїсти.

"Ми б хотіли презентувати нашу країну чимось більшим, ніж просто борщ та вареники. І дійсно рекомендувати нашим гостям найкращий сервіс", – розповіла Вікторія Сидоренко, міжнародний піар-менеджер Євробачення-2017.

Тиждень української кухні триватиме з 8 травня і до завершення пісенного конкурсу. Повний перелік закладів для іноземців з меню і цінами опублікували на офіційному сайті Євробачення.

Зараз ви читаєте новину «Для Євробачення 100 ресторанів розробили спеціальне меню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути