Млинці люблять і дорослі і діти. Це ситна закуска, яка може бути як солодкою, так і солоною. А різноманітні начинки зроблять цю страву тільки смачнішою.
Пропонуємо вам 11 оригінальних і смачних начинок для млинців.

М'ясна начинка
Відваріть 350 г м'яса і дрібно наріжте. Обсмажте 2 нарізані цибулини на вершковому маслі. Змішайте цибулю з м'ясом в сковорідці, посоліть і поперчіть. Сметана підкреслить смак млинців.
Яєчна начинка
Дрібно наріжте 6 варених яєць. Додайте нарізану зелену цибулю, сметану або майонез. Посоліть за смаком, можна додати трохи кропу — млинці будуть більш пікантними.
Грибна начинка
500 г печериць і дрібно порубану цибулю обсмажте на рослинній олії. Додайте 2 ст. л. борошна в масу, перемішайте. Сюди ж введіть 2 ст. л. сметани, 1,5 склянки молока. Посоліть і поперчіть суміш за смаком.
Грибна начинка вийде з ніжним сметанним соусом. Згорнуті млинці можна присипати тертим твердим сиром. Краще подавати гарячими.
Куряча начинка
Відваріть 500 г курячої грудки і подрібніть її в блендері разом з дрібно порубаним кропом. Додайте 1 роздавлений зубчик часнику, 2 натертих варених яйця, 1 ст. л. сметани, сіль і перець за смаком. Млинці будуть ще смачнішими, якщо полити їх зверху розтопленим вершковим маслом.
Сирна начинка
Розігрійте 150 мл вершків на повільному вогні. Натріть 50 г пармезану і 50 г чеддера, варіть масу до повного загустіння.
Відваріть брокколі протягом 2 хвилин, розберіть на суцвіття і загорніть млинці, поклавши всередину капусту і сирний соус. Броколі можна замінити кабачками, шпинатом, чудовими будуть такі млинці навіть з листям салату.
Начинка з лососем
Змастіть млинці м'яким вершковим сиром, зверху покладіть скибочку слабосоленої червоної риби. Присипте рибу рубаною зеленню, загорніть млинці. Незважаючи на простоту цього рецепта, його заслужено можна назвати королівським.
Сирна начинка
Залийте 50 г родзинок окропом. Змішайте 500 г сиру з 1 жовтком і 2 ст. л. цукру. Можна додати трохи ванілі, якщо любите її смак і аромат.
Горіхова начинка
Змішайте 500 мл молока, 120 г цукру, 100 г мелених волоських горіхів і 1 ст. л. борошна. Можна готувати начинку із суміші горішків, додавши фундук, мигдаль і арахіс до волоських горіхів.
Остудіть суміш і додайте в неї 100 г вершкового масла, розмішати міксером начинку. Якщо додати в неї 1 ч. л. коньяку, смак стане ще більш виразним.
Лимонна начинка
Вершковий сир з лимонним джемом скропіть декількома крапельками лимонного соку — незабутня начинка для млинців. Подавати злегка присипаними цукровою пудрою.
Вершкова начинка
Збийте вершки з цукром, ваніллю і декількома краплями лимонного соку. Повітряна начинка для млинців готова.
Бананова начинка
Змішайте міксером 70 г вершкового масла і 2 ст. л. цукру. Розімніть вилкою 3 банани, збризніть їх соком 1 лимона. Змішайте бананове пюре з вершковим маслом, і начинка готова.
Можна полити млинці розтопленим шоколадом. Не менш смачними вони вийдуть, якщо банани нарізати дрібними шматочками, а не змішувати в пюре.
Коментарі