середа, 16 грудня 2020 10:37

Чим вразити у новорічну ніч: оригінальні способи подачі закусок
14

Закуски на новорічний стіл 2021 рік
Фото: idei-dekoru.com
Закуски на новорічний стіл 2021 рік
Закуски на новорічний стіл 2021 рік
Закуски на новорічний стіл 2021 рік
Закуски на новорічний стіл 2021 рік

Навіть із одних закусок можна зробити весь новорічний стіл. Усі вони мають бути різноманітні та вигадливі. Це створить святкову атмосферу, яку буде важко забути усім гостям.

Тому, продумуючи новорічне меню, варто приділити особливу увагу також і їм.

Головне - усе готується просто. Дещо навіть різати не потрібно, а просто викласти правильним способом на тарілку чи дошку. Такий спосіб подачі зараз дуже затребуваний.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новорічні бутерброди виручають: оригінальні ідеї приготування

Холодні закуски на свято, готуються нашвидкоруч, а виходять смачні та вишукані. Зазвичай, це легкі нарізки, закуски на шпажках, які ще мають назву канапе, тарталетки, або бутерброди. Тарталетки з червоною рибою – завжди смачна закуска, з якою можна експериментувати, отримуючи щоразу щось цікаве та вишукане. Завдяки вдалому поєднанню плавленого сиру, червоної риби та ікри, страва набуває оригінального смаку. Часто, господині замінюють плавлений сирок на вершковий або кисломолочний, а майонез – на сметану або натуральний йогурт.

Можна оригінально оформити закуску: з шматочків риби сформувати рулетики, потім трішки розгорнути, щоб утворилась троянда, і викласти поверх тарталеток. Можна ще, зробити те ж саме з огірком, порізавши його тонкими пластинками. Начиняти краще за допомогою кондитерського мішка, формуючи акуратні візерунки.

З печериць, можна приготувати багато різноманітних страв, в тому числі й закуски. Процес не займе у вас багато часу, проте виручить коли потрібно приготувати щось вишукане нашвидкоруч на святковий стіл. Рецепт підійде й на Новий рік чи Різдво.

Готувати можна в духовці, проте на сковороді, вони виходять соковиті та м'які. Щоб зробити їх ситними, до смажених грибних ніжок з цибулею додайте трішки курячого або свинячого фаршу. Сир рекомендую брати сулугуні, моцарелу, голландський або чеддер. Шампіньйони обирайте ті, які ще не встигли розкритись.

Не треба пояснювати як красиво і правильно накрити стіл до Нового року, краще просто показати. У галереї зібрали атмосферні приклади для затишного застілля. Щоб новорічний стіл виглядав нарядно і гармонійно, в його оформленні краще не використовувати більше трьох кольорів і їх відтінків. Не потрібно обмежувати свою фантазію.

Зараз ви читаєте новину «Чим вразити у новорічну ніч: оригінальні способи подачі закусок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути