Чорнично-сирне печиво - міні-чизкейки, доповнені свіжими ягодами і горіхами. Воно має незвичайний смак та ніжну текстуру. Сирний крем ідеально поєднується з чорницями та лимонною цедрою. Разом вони утворюють різнопланову картину смаку.

Інгредієнти:
Сметана 23% - 120 г
Масло солодко-вершкове - 100 г
Сир м'який з персиком 3,5% - 200 г
Горький шоколад - 200 г
Яйця - 5 шт.
Цукор - 300 г
Борошно - 350 г
Фундук - 200 г
Розпушувач для тіста - 1 ч. л
Паличка ванілі - 1 шт.
Чорниця (свіжа) - 200 г
Приготування:
Розтопити шоколад з маслом в мікрохвильовій печі або духовці.
Потім збити цукор з 2 яйцями в густу піну. Обережно влити яєчну суміш в шоколад.
Потім додати борошно, розпушувач, ваніль і мелені горіхи. Залити в форму (18 х 22 см) і випікати корж в духовці на 200 градусах 20 хвилин.
Поки корж випікається змішати сметану, сирний крем і 3 яйця. Додатие дві третини чорниці.
Читайте також: Шоколадне бісквітне печиво "Мадлен" печуть 20 хвилин
Викластиь крем зверху коржа і поставити допікати в духовку на 15 хвилин.
Вийняти пиріг і охолодити до повного охолодження.
Розділити на маленькі частини і кожне печиво прикрасити свіжою чорницею та лимонною цедрою.
Коментарі