Бутерброди-гриль з печерицями і сиром готуються годину. Найкраще брати вже нарізаний хліб для тостів. Киянка Ольга Вахній готує їх на сніданок.
"Рецепт приготування знайшла в Інтернеті. Готуються бутерброди дуже просто. Спочатку беремо невеличку цибулину і обсмажуємо її на оливковій олії. Можна додати часник або чебрець. Гриби треба почистити, добре промити і нарізати вздовж. Коли цибуля підрум'яниться, викладіть на сковорідку печериці і готуйте 15-20 хв. Додати півсклянки кип'яченої води або курячого бульйону, не завадить трошки вина. Готуйте, поки рідина не випарується. Поперчіть, посоліть і знімайте з вогню. Висипте у цю суміш тертий сир і перемішайте, щоб він розплавився", - розповіла Ольга.
Хліб з однієї сторони змащується вершковим маслом і також обсмажується.
"Можна не мастити маслом, а обсмажити на оливковій олії. Але її зовсім трошки має бути, щоб не жирні були. За рецептом треба одну сторону хліба обсмажувати, але мені подобається, коли дві. Потім треба викласти грибну начинку на один шматок і накрити його другим. У начинку можна додати петрушку. Можна готувати на грилі до золотистої скоринки. Я ж на декілька хвилин ставлю бутерброди у мікрохвильовку. Дуже смачно виходить", - зазначила дівчина.
Коментарі
2