четвер, 11 лютого 2021 16:22

Авокадо-часниковий соус подають з м'ясом

Авокадо-часниковий соус подають з м'ясом
Готовий соус настояти в холодильнику протягом години. Фото: restexpert.com

Авокадо-часниковий соус стане ідеальним доповненням до м'яса та птиці. Головне придбати спілий фрукт, аби його було легко розім'яти за допомогою виделки до кремоподібного стану. Якщо ж не виходить - можна використати блендер.

Інгредієнти:

авокадо - 2 шт.

цибуля - 1 шт.

кефір - 2 ст. л.

часник - 2 зубці

лимонний сік - 2 ст. л.

сіль, перець - за смаком

Приготування:

Очистити авокадо та видалити кістку. Розім'яти виделкою та вичавити часник. Додати подрібнену цибулю та змішати усі інгредієнти. Настояти в холодильнику протягом години й подавати до столу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сирний соус підкреслює смак пасти

Зараз ви читаєте новину «Авокадо-часниковий соус подають з м'ясом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути