
Авокадо-часниковий соус стане ідеальним доповненням до м'яса та птиці. Головне придбати спілий фрукт, аби його було легко розім'яти за допомогою виделки до кремоподібного стану. Якщо ж не виходить - можна використати блендер.
Інгредієнти:
авокадо - 2 шт.
цибуля - 1 шт.
кефір - 2 ст. л.
часник - 2 зубці
лимонний сік - 2 ст. л.
сіль, перець - за смаком
Приготування:
Очистити авокадо та видалити кістку. Розім'яти виделкою та вичавити часник. Додати подрібнену цибулю та змішати усі інгредієнти. Настояти в холодильнику протягом години й подавати до столу.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сирний соус підкреслює смак пасти
Домашние колбаски - простое, но сытное блюдо. Идеально сочетается с бутербродами, квашеной капустой или картофелем по-деревенски.
Коментарі