
Для приготування смачного торта не обов'язково потрібно вмикати духовку. Ніжний десерт зі смаком ківі можна робити просто в холодильнику. Виходить яскравий торт з фруктовим присмаком. Вигляд у нього незвичний і привертає увагу гостей.
Інгредієнти:
- Пісочне печиво - 400 г
- Вершкове масло - 150 г
I желе:
- Желе зі смаком ківі - 2 упаковки
- Ківі - 2 шт.
- Желатин - 25 г
II желе:
- Сметана - 750 г
- Молоко - 500 мл
- Желатин - 35 г
- Цукор - 200 г
Приготування:
Печиво перетворюємо в крихту.
Масло розтопити і додати до печива. Замісити тісто. Воно вийде досить розсипчастим, але мокрим.
Форму для випічки застелити харчовою плівкою. На дно викласти тісто і розподілити його по всій поверхні, добре придавлюючи. Далі поставити в холодильник.
Желе розвести за інструкцією. Поставити застигати в холодильник.
Через деякий час додати нарізане шматочками ківі.
Додатковий желатин розвести в гарячій воді і додати до сиропу з ківі. Поставити знову в холодильник.
Через 4 години желе застигне.
Далі молоко довести майже до кипіння і залити їм желатин. Гарненько розмішати до повного розчинення і дати йому охолонути.
Сметану з цукром збити міксером до повного розчинення цукру. В процесі додати ваніль.
Під час приготування пробуйте крем, він повинен бути солодким, так як пізніше ще додатися прісне молоко.
Не вимикаючи міксер, тонкою цівкою додати молоко з желатином. Це робиться для того, щоб не з'явилися грудки і желатин відразу не схопився від холодної сметани.
Читайте також: Хрусткий десерт з безе начиняють екзотичними фруктами
Цю суміш вилити обережно в вільне місце в формі і поставити в холодильник ще на годину.
Цього часу достатньо, щоб схопитися. Обережно зняти бортики і харчову плівку.
Коментарі