
Інгредієнти:
Яйця - 2 шт.
Борошно - 1 склянка
Молоко - 1/2 склянки
Пюре з буряка - 250 г
Фета - 100 г
Свіжий чебрець - 2-3 гілочки
Суміш сушених трав - 1/4 ч. л
Сіль і перець за смаком
Приготування:
Збити в мисці яйця. Додати борошно, молоко і ретельно все перемішати, щоб не було грудок.
Додати до суміші пюре з буряка (відвареного або запеченого), фету, трави і все змішати.
Приправити сіллю і перцем за смаком.
Читайте також: Незвичайні сирні пельмені варять 5 хвилин
У сковороді нагріти оливкову олію. Смажити оладки ( 2 ст. л на 1 шт.) по 2-3 хвилини з кожного боку, поки вони не підрум'яняться.
Подавати з йогуртом, додавши в нього трохи соусу песто і свіжий базилік
Коментарі