Інгредієнти:
гарбуз (пюре) - 200 г гарбуз (пюре)
яйця - 2 шт. яйця
борошно - 200 г
цукор - 4 ст.л.
масло вершкове - 40 г
кориця - 1/2 ст. л.
імбир - 1/2 ст. л.
молоко - 200 мл
розпушувач - 10 г
мед - за смаком (для подачі)
цукрова пудра - для прикрашання
Приготування:
Для приготування пюре гарбуз нарізати на шматочки і запекти в духовці при температурі 200 градусів.
Подрібнити гарбуз у блендері. Пюре необхідно 200 г.
Яйця збити з цукром. Додати в яєчну масу гарбузове пюре і розтоплене вершкове масло. Збити. Додати молоко та спеції.
Всипати просіяне борошно, змішане з розпушувачем. Збити.
Має вийти тісто густіше ніж на млинці і більш рідке, ніж на оладки. Смажити панкейки на сухій сковороді на невеликому вогні.
Коли низ підсмажився, акуратно перевернути. Смажаться панкейкі швидко.
Подавати їх з медом, шоколадом, цукровою пудрою, джемом або сиропом.
Коментарі