Не кожній господині вдається зварити рис так, як того вона бажає.
Щоб приготувати цю крупу треба знати кілька хитрощів, щоб здивувати смаком. І головне, щоб рис не злипнувся.
Адже це одразу знижує якість гарніру.
Як смачно приготувати рис
Рис є джерелом крохмалю. Важливо видалити більшу частину речовини з продукту. Для цього рис потрібно промити та відправити у ємність, яка заливається холодною водою. Чекати потрібно від чверті години до двох годин.
Також досвідчені кулінари рекомендують відправити на даному етапі в ємність із крупою невеликий шматочок вершкового масла. Це надасть гарніру цікавого відтінку смаку, зробивши його якіснішим.
Ще для зміни смакових якостей продукту рекомендується провести одну цікаву процедуру.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як не набрати вагу після схуднення: експерти дали сім ключових порад
У процесі приготування гарніру потрібно відправити в каструлю пакетик із зеленим чаєм.
Багато господинь звикли мити майже усі продукти перед приготуванням. Насправді, є такі, що не потребують попереднього ополіскування. Це може пошкодити їхню текстуру, смак.
Попередня обробка під холодною або теплою водою руйнує оболонку, яка захищає продукти від бактерій і мікробів. Крім того, миття призводить до втрати продуктами поживних речовин, розчинних у воді.
Коментарі
2