![На створення одної шоколадної скульптури Гішон часом витрачає понад 15 годин.](https://static.gazeta.ua/img2/cache/gallery/869/869319_1_w_570.jpg?v=0)
![На створення одної шоколадної скульптури Гішон часом витрачає понад 15 годин.](https://static.gazeta.ua/img2/cache/gallery/869/869319_2_a_135_100.jpg?v=0)
![На створення одної шоколадної скульптури Гішон часом витрачає понад 15 годин.](https://static.gazeta.ua/img2/cache/gallery/869/869319_3_a_135_100.jpg?v=0)
![На створення одної шоколадної скульптури Гішон часом витрачає понад 15 годин.](https://static.gazeta.ua/img2/cache/gallery/869/869319_4_a_135_100.jpg?v=0)
![На створення одної шоколадної скульптури Гішон часом витрачає понад 15 годин.](https://static.gazeta.ua/img2/cache/gallery/869/869319_5_a_135_100.jpg?v=0)
Гішон є одним із найпопулярніших у світі кулінарів. У соцмережах має більше 1 млн підписників. Раніше працював у відомих кондитерських Парижа й Лас-Вегаса. Нині сам собі хазяїн. Проводить майстер-класи, консультує, працює над створенням нових ідей для десертів. Удосконалює навички шоколатьє в орендованому приміщенні кондитерської школи. Фото своїх шоколадних шедеврів викладає на власній сторінці в Instagram.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як виглядають тістечка від найкращого кондитера світу
Посмотреть эту публикацию в Instagram
Посмотреть эту публикацию в Instagram
Посмотреть эту публикацию в Instagram
Раніше показали напрочуд реалістичні торти у формі найрізноманітніших речей. Серед них гамбургери, запечена шинка, суші й навіть тварини. Автором незвичайних десертів є 20-річна британка Лора Лукаідіс. Минулого року вона ввійшла в Топ-10 пекарів-кондитерів Великої Британії за версією авторитетного журналу Cake Masters Magazine. Спеціальної освіти дівчина не має — усьому навчилася сама.
Коментарі