Класичний мілкшейк - ароматний напій на основі молока та морозива з ніжним вершковим смаком і повітряною консистенцією. Він чудово освіжає та бадьорить. А ще цей напій дуже корисний.
В сезон полуниці приготуйте мілшейк з першою ягодою сезону і не пожалкуєте.
Шеф-кухарка Вікторія Попін показала, як приготувати надзвичайно смачний мілкшейк з полуницею.
Інгредієнти на 3-4 порції
Морозиво "Пломбір" - 300 г
Полуниця - 500 г
Молоко - 400 мл
Цукор - 50 г
Ванільний екстракт - 2 ч.л
Як приготувати
У блендер додайте морозиво, полуницю, молоко, ванільний екстракт. Ретельно збийте.
Додайте цукру за смаком. Ще раз все добре збийте. Перелийте у стакан
Насолоджуйтесь смаком справжнього мілкшейк, як у дитинстві!
Поради
Ванільний екстракт можна замінити на 1 пакетик ванільного цукру.
Краще не додавати одразу все молоко, бо трапляються більш водянисті ягоди.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Клубніка, суниця чи полуниця": як правильно називати першу ягоду літнього сезону
Солодкість ягід теж різна, тому цукор можете додати одразу перед вживанням.
Збийте спочатку 2/3 молока без цукру, далі додайте на свій смак.
Можна використовувати морожені ягоди, лиш трішки розморозивши.
Молоко можна використати рослинне.
Переглянути цей допис в Instagram
Полуниця в шоколаді - це не тільки смачний десерт, але й справжнє задоволення для очей. Такі солодощі можуть бути прикрасою на родинному святі або стануть чарівним подарунком для коханої людини. Дуже легко приготувати полуницю в шоколаді вдома, але треба знати секрети ідеального поєднання шоколаду та полуниці.
У цьому десерті дуже важливо обрати якісні інгредієнти, оскільки їх смак дуже легко відокремити один від одного.
Коментарі