




Бутерброди - холодна закуска, яку обожнюють усі. Подають на дні народження, весілля та навіть поминки. Рецептів безліч, від класичних з ковбасою або сиром до багатошарових з різних сортів м'яса, риби, овочів, зелені, соусів чи паштетів.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Весняні капкейки піднімають настрій: 20 вражаючих варіантів
Важливу роль відіграє не лише смак, але й зовнішній вигляд. Аби страва виглядала апетитно її слід правильно подати. Найкреативніші ідеї зібрані в фотогалереї.
Переможниця 1-го сезону "Майстер Шеф" Світлана Шептуха розповіла про три простих, а головне смачних та вишуканих маринади для курки, які здатні урізноманітнити звичний смак птиці.
×
Коментарі