четвер, 04 березня 2021 02:28

Весняні капкейки піднімають настрій: 20 вражаючих варіантів
15

Рецепт ніжних капкейків і прикраси по-весняному
Фото: idei-dekoru.com
Рецепт ніжних капкейків і прикраси по-весняному
Рецепт ніжних капкейків і прикраси по-весняному
Рецепт ніжних капкейків і прикраси по-весняному
Рецепт ніжних капкейків і прикраси по-весняному

Капкейки - універсальний десерт, який люблять як дорослі, так і діти. Часті ці солодощі готують для вечірок та сімейних свят замість тортів.

Рецепт капкейків простий. Вони можуть бути білі ванільні, шоколадні та червоні. Останні нагадують торт "Червоний оксамит". Крем готується з вершкового сиру і масла, щоб відмінно тримав форму.

"Червоний оксамит"

Інгредієнти:

Борошно - 220 г

Яйця - 2 шт.

Масло вершкове - 80 г

Олія - ​​80 мл

Кефір - 180 мл

Цукор - 150 г

Какао - 20 г

Сода - 1/2 ч. л.

Розпушувач - 1 ч. л.

Сіль - 1/3 ч. л.

Барвник харчової червоний - 1 ч. л.

Для крему:

Сир вершковий - 300 г

Масло вершкове, розм'якшення - 120 г

Цукрова пудра - 70 г

Ванільний цукор - 1 ч. л.

Приготування:

Змішати борошно, розпушувач, какао і соду. У вершкове масло, збите з цукром, по одному додати яйця, не припиняючи збивання. До цієї ж маси додати олію, кефір і барвник. Все ще раз добре збити.

З'єднати сухі і рідкі інгредієнти і замісити тісто негусто для кексів на кефірі. Розкласти тісто по формах. Не заповнювати їх більше, ніж на 2/3. Випікати кекси 20 хвилин в духовці, розігрітій до 175 градусів.

За цей час зробити вершковий крем для капкейків. Для цього збити м'яке вершкове масло з цукровою пудрою і ванільним цукром. Перемішати лопаткою з вершковим сиром кімнатної температури.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вигадливі десерти: 10 апетитних тортів з тюльпанами

Ванільні капкейки

Інгредієнти:

Масло вершкове - 85 г

Цукор - 150 г

Сіль - ¼ ч. л.

Сметана - 85 г

Ванільний екстракт - 1 ч. л.

Білки кімнатної температури - 3 шт.

Борошно - 160 г

Розпушувач - 2 ч. л.

Молоко - 120 мл

Для ванільного крему:

Масло вершкове - 200 г

Цукрова пудра - 200 г

Ванільний екстракт - 1 ч. л.

Молоко - 50 мл

Приготування:

Збити м'яке вершкове масло з цукром і сіллю до пишної маси. Додати сметану, ванільний екстракт або ванільний цукор і збивати, поки вони не з'єднаються.

Додати яєчні білки в два прийоми і збивати міксером. Потроху додати молоко і продовжувати збивати до однорідності.

В окремому посуді просіяти борошно і порошок для випічки. Додати в тісто половину сухих інгредієнтів і збивати до однорідності суміші.

Перекласти тісто в кондитерський мішок і заповнити одноразові паперові форми наполовину. Пекти десерт 20 хв і прикрасити кремом.

Кондитер Єлизаветта Глінська поділилася рецептом зимового пирога. Для аромату додає цитрусові. Ніжна текстура десерту виходить завдяки мармеладу та вершковій заливці.

Зараз ви читаєте новину «Весняні капкейки піднімають настрій: 20 вражаючих варіантів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути