Іспанський омлет готують з картоплею та зеленню та випікають у печі. Рецептом південної кухні ділиться кухар Єва Олейнічак. Його публікує doradcasmaku.pl.
Єва походить з родини кондитерів. Виховує дворічного сина. Обожнює легкі сніданки.
Крок 1. Ріжемо одну картоплину на тонкі смужки. Пів цибулини та одну червону солодку перчину ділимо на шматки середнього розміру. Можна брати по пів перця різних кольорів.
Крок 2. Ріжемо на дрібні шматки кілька консервованих оливок без кісточок
Крок 3. Розігріваємо на пательні шматок масла. Смажимо на малому вогні цибулю, картоплю та перець
Крок 4. Вбиваємо в окрему миску 12 яєць. Доливаємо 50 мл молока. Додаємо приправи - орегано, чорний перець, базилік, морську сіль
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кавовим трендом 2017 року стало чорне лате з активованим вугіллям
Крок 5. Збиваємо легко яйця. Виливаємо на пательню зі смаженою картоплею в зелені. Зверху кидаємо подрібнені оливки
Крок 6. Смажимо, поки омлет не схопиться по бокам
Крок 7. Накриваємо пательню фольгою та ставимо в духовку, нагріту до температури 180 градусів на 6 хвилин.
Крок 8. Готовий омлет м'який зсередини
Коментарі