пʼятниця, 24 березня 2017 12:10

8 секретів приготування іспанського омлету від шеф-кухаря
9

Іспанці додають в яєшню оливки
Фото: doradcasmaku.pl
Іспанці додають в яєшню оливки
Іспанці додають в яєшню оливки
Іспанці додають в яєшню оливки
Іспанці додають в яєшню оливки

Іспанський омлет готують з картоплею та зеленню та випікають у печі. Рецептом південної кухні ділиться кухар Єва Олейнічак. Його публікує doradcasmaku.pl.

Єва походить з родини кондитерів. Виховує дворічного сина. Обожнює легкі сніданки.

Крок 1. Ріжемо одну картоплину на тонкі смужки. Пів цибулини та одну червону солодку перчину ділимо на шматки середнього розміру. Можна брати по пів перця різних кольорів.

Крок 2. Ріжемо на дрібні шматки кілька консервованих оливок без кісточок

Крок 3. Розігріваємо на пательні шматок масла. Смажимо на малому вогні цибулю, картоплю та перець

Крок 4. Вбиваємо в окрему миску 12 яєць. Доливаємо 50 мл молока. Додаємо приправи - орегано, чорний перець, базилік, морську сіль

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кавовим трендом 2017 року стало чорне лате з активованим вугіллям

Крок 5. Збиваємо легко яйця. Виливаємо на пательню зі смаженою картоплею в зелені. Зверху кидаємо подрібнені оливки

Крок 6. Смажимо, поки омлет не схопиться по бокам

Крок 7. Накриваємо пательню фольгою та ставимо в духовку, нагріту до температури 180 градусів на 6 хвилин.

Крок 8. Готовий омлет м'який зсередини

Зараз ви читаєте новину «8 секретів приготування іспанського омлету від шеф-кухаря». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути