понеділок, 04 грудня 2017 14:15

3 зимових дієти, які допомагають швидко схуднути

Для того, щоб взимку залишати у формі, потрібно дотримувати спеціальних дієт. Вони мають містити багато вітамінів, щоб організм не відчув авітаміноз. Питання стрункості особливо актуальне перед Новим роком. Щоб на свята бути в ідеальній формі, варто спробувати одну з цих дієт.

Морквяна дієта

Автор: missbagira.ru
 

Дієта триває 5 днів і допоможе скинути 2-3 кілограми. Три дня в раціон повинен входити лише салат з трьох морквин, один фрукт (крім банана), а також ложка меду з додаванням краплі лимонного соку. Також багато пити багато зеленого чаю, який сприяє виведенню токсинів.

Після трьох днів, ввести в меню 200-250 грам запеченої картоплі і шматок цільнозернового хліба.

П'ятий день дієти призначений для поступового повернення до звичного раціону харчування. Не варто відразу їсти жирну або смажену їжу, а краще салат з овочів, тушковані овочі і нежирну рибу або м'ясо птиці.

Як краще їсти моркву:

Дієтологи не рекомендують їсти цілу морква, краще приготувати з неї сік або салат.

Намагайтеся зрізати в моркви поменше верхнього шару. Адже саме там містяться всі вітаміни. При температурній обробці морква перестає бути такою вже корисною.

Грейпфрутова дієта

Автор: missbagira.ru
 

Грейпфрут багатий на вітаміни і антиоксиданти. За 6 днів дієти треба вживати в їжу не більше 800 калорій і повністю виключити з раціону цукор. Кожен день в раціон повинен входити зелений чай без цукру і грейпфрут.

День перший. З'їсти на сніданок половину грейпфрута і 50 грам шинки. На обід - половину грейпфрута і овочевий салат з лимонним соком. На вечерю - половина грейпфрута, 150 г відвареного нежирного м'яса, 200-250 грам зеленого салату з лимонним соком.

День другий. З'їсти на сніданок половина грейпфрута, 2 варені яйця. На обід - 50 грам сиру і половину грейпфрута. На вечерю до половини грейпфрута додати 200 грам тушкованою на воді риби, 200-250 грам салату із зелених овочів з лимонно-оливковою заправкою. Можна з'їсти шматочок цільнозернового хліба.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як правильно обрати дієту за своїм темпераментом

День третій. У цей день сніданок буде складатися з половини грейпфрута, вівсяної каші на воді. У кашу додати 5 будь-яких горіхів і ложку нежирного йогурту. Обід: половина грейпфрута, чашка овочевого супу. На вечерю з'їсти 200 грам вареної курки і половину грейпфрута.

День четвертий. Сніданок буде складатися з вареного яйця, половини грейпфрута і склянки томатного соку, обід - з традиційної половинки грейпфрута і 200 грам салату з моркви і зелених овочів. Додати лимонно-оливковий соус заправкою. На вечерю тебе можна половину грейпфрута та 300 грам тушкованих овочів.

День п'ятий. Сніданок буде складатися з фруктового салату, обід - з половини грейпфрута, печеної картоплі, 200 грам салату з капусти. На вечерю з'їсти половину грейпфрута, 200 грам яловичого м'яса, а також томатний сік.

День шостий. Вибрати меню з будь-якого вподобаного тобі дня дієти.

Між прийомами їжі дозволяється з'їсти одне зелене яблуко або випити склянку кефіру.

Фінська дієта

Автор: missbagira.ru
 

В ході цієї дієти потрібно вживати близько 2-х літрів води, включаючи мінеральну воду або зелений чай.

Основнастрава - це овочевий суп-пюре. Крім цього, ти можна їсти каші (гречану, перлову, вівсяну), знежирені молочні продукти, а також морепродукти. Фінський суп треба їсти 3-4 рази на день.

Фінський суп

Інгредієнти:

300 грам селери,

500 грам цибулі,

250 грамм моркви,

200 грам цибулі-порею,

250 грам капусти,

200 грам цвітної капусти,

1 склянка томатного соку,

спеції і трави: петрушка, часточка часнику, базилік і чорний перець.

Зварити овочі в каструлі до готовності. Зробити з них пюре і додати склянку томатного соку і спеції. Поставити суп ще варитися на 10 хвилин.

Зразкове меню:

На сніданок з'їсти 250 грам супу, стакан фруктового соусу або сік, 150 грам вівсяної каші на воді або нежирному молоці.

Другий сніданок - тарілка супу-пюре і один фрукт. На обід - суп-пюре, шматочок вареної курки, овочевий салат із зелених овочів. На вечерю з'їсти суп-пюре, 100 грам гречаної каші з м'ясом, салату, заправленого йогуртом або лимонно-оливковим соусом.

Зараз ви читаєте новину «3 зимових дієти, які допомагають швидко схуднути». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути