Німецький кухар з Берліна Джуліана створює унікальні торти, використовуючи тільки сирі, вегетаріанські інгредієнти.
Проце пише Вoredpanda.
Вони найчастіше відтворюють букети квітів. Кожен торт зроблений з такою великою кількістю деталей, що важко повірити, що вони їстівні.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 архітектурних тістечок, які відразу привертають до себе увагу
Юліана розміщує рецепти на своєму сайті, щоб люди могли зробити ці торти вдома.
Харківський кондитер-архітектор Дінара Касько в Києві провела майстер-клас із приготування геометричних десертів, який онлайн транслювався в Індію та Китай. Для своїх десертів розробляє та виготовляє форми. Спочатку моделює їх на комп'ютері. Друкує на 3D принтері. Шліфує та затирає форму. Потім її виливають з силікону.
Збирає всі тістечка за одною схемою. Спочатку пече бісквіт та готує желе. Воно лежить заморожене у холодильнику. Збирає торти вниз головою. У форму закладає спочатку крем, потім желе і бісквіт. Таким десертам потрібна глибока заморозка.
Коментарі