Правильне сервірування столу створює в домі яскравий настрій та атмосферу свята. Восени доречними є деталі у помаранчевих та червоних тонах.
В цю пору року особливе місце займають сезонні фрукти, тому їх ставлять в центр столу. Доповнюють картину різнокольорові серветки та скатертина.
Невеликі гарбузи, груші, яблука, пожовкле листя та осінні квіти - є яскравими акцентами, які додадуть сервіруванню затишку та виразності. Крім зовнішнього вигляду, вони наповнюють кімнату приємним ароматом.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 звичних речей в інтер'єрі, які вважаються несмаком
Наприклад, можна вазу покрити золотистою фарбою і розкласти плоди по столу.
Якщо під рукою немає красивої скатертини, замість неї використовуй м'який плед.
Щоб створити осінній настрій, достатньо прикрасити стіл помаранчевими фужерами і золотистими свічниками.
Не обов'язково сервірувати стіл тарілками, навіть на невеликій дерев'яній дощечці можна створити красиву і апетитну композицію.
Коментарі