вівторок, 06 грудня 2016 06:40

За невиконання подружнього обов'язку каратимуть

Останні роки влада Московії цілеспрямовано трудиться над регламентацією життя своїх громадян. Кінець листопада увінчався законодавчим шедевром.

Його автором стала депутат Держдуми РФ Олена Мізуліна. Та, що раніше пропонувала розсилати сперму Путіна поштою. Аби урівняти шанси співвітчизниць віддалених і центральних регіонів у праві зачати дитину від кремлівського кумира. Цього разу голова думського комітету з проблем родини вирішила впорядкувати ситуацію з подружнім обов'язком. Ініціатива виросла не на порожньому місці.

Спочатку дівчатам і жінкам рекомендували відмовитися від косметики. "Ну а якщо хочеться нафарбувати губи, – говорив керівник комітету Ради Федерації з соціальної політики Ігор Чернишов, – беріть буряк".

Потім заборонили мереживні труси й іншу білизну. Запропонували повернутися до віт­чизняних виробів, які носили попередні покоління свідомих громадянок.

Далі пролунала заборона жінкам використовувати бритву для інтимних потреб. Мовляв, не можна позбавляти російську красуню її споконвічної "родзинки".

Країною, не без натяку, прокотилися народні фестивалі ще однієї споконвічної родзинки – лаптів. Із модних подіумів стали розкручувати сталінські ватники й кирзові чоботи, "незамінні в побуті" – щоправда модифіковані та модернізовані.

Розфарбовані буряком і сажею, з кущами під руками й нижче, у бабусиній білизні, вбрані в тілогрійку й узуті в кирзачі чи лапті – реставрований образ "російської красуні" вийшов не привабливий.

Мізуліна сама зрозуміла чи підказали з Кремля, що це може негативно позначитися на й без того плачевній демографічній ситуації. Депутат запропонувала встановити сексуальну норму й карати за її невиконання. Чоловіки віком до 45 років зобов'язані відпрацювати на подружній ниві раз на тиждень. Для людей старшого віку можуть бути послаблення.

– Відхилення від виконання подружнього обов'язку – це відхилення від обов'язку перед суспільством, – наголошує доктор юридичних наук Мізуліна. – Якщо чоловік без видимих причин систематично не виконує подружній обов'язок або робить це абияк, він має заплатити штраф державі.

А за подружню зраду автор законодавчої ініціативи пропонує карати, як за зраду батьківщині – тюремним ув'язненням.

Цікаво, що виберуть чоловіки.

Зараз ви читаєте новину «За невиконання подружнього обов'язку каратимуть». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути