Ексклюзиви
середа, 21 березня 2007 16:24

Українці люблять Путіна і Тетчер

 

Президент Київського міжнародного інституту соціології Валерій Хмелько, 67 років, розповідає, що під час дослідження опитуваним не пропонували ніяких списків.

— Люди самі називали імена тих, кого вони вважають найшанованішими жінками та чоловіками, причому як з України, так і з інших країн, — каже соціолог. — Так, у десятці найкращих з"явилися представники інших держав — Маргарет Тетчер, Алла Пугачова, мати Тереза.

Виявилося, що українці найбільше поважають політиків. Тому серед жінок у перших рядах лідерів, окрім Юлії Тимошенко, опинилася також Наталія Вітренко. А до трійки найповажніших чоловіків увійшли прем"єр-міністр Віктор Янукович, президент України Віктор Ющенко та лідер Російської Федерації Володимир Путін.

— Така надмірна увага до політиків є результатом роботи засобів масової інформації, — вважає Валерій Хмелько. — Сьогодні вони найбільше переймаються саме політиками, а не, приміром, ученими, письменниками чи митцями.

Зараз ви читаєте новину «Українці люблять Путіна і Тетчер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути