вівторок, 12 грудня 2017 00:56

Саакашвілі й Порошенко грають на руку Путіну

Не розумію, навіщо в країні з працюючим механізмом змінюваності влади влаштовувати революцію. Тим більше під час війни. Цей президент перестав подобатися? Проголосуй за іншого. Всі можливості є. В Україні є вільні вибори.

Не розумію, навіщо боротися з Саакашвілі. У нього рейтинг був півтора відсотка. Зараз, звичайно, розкрутили на порядок, і що далі, то вище буде. Кожна дія влади тільки додає йому прихильників.

Зовсім не розумію, як з усунення політичного опонента можна влаштувати таку клоунаду. Дитсадкова істина — влада може бути тупа, злісна, жадібна, злодійська, агресивна і яка завгодно ще. Але не може бути смішною. Смішна влада — смерть для влади.

Якщо вже вирішив вдатися до політичних репресій і почати усувати опонентів, то це повинно бути тільки в двох форматах. Перший: убив у всіх на виду на мосту, щоб посіяти в країні страх. Або другий: усі заснули, прокинулися, ніхто нічого не бачив, а опозиція вже скинута в океан рейсами смерті.

А коли твій супротивник бігає по дахах, а потім його витягують із машини, а потім ви заблукали в трьох наметах і не можете там його знайти. Навряд чи можна було б зробити щось ефективніше для руйнування іміджу влади.

І вже точно ніколи не зможу зрозуміти, навіщо двоє або кілька людей тільки заради своїх особистих амбіцій так розгойдують ситуацію в країні.

Ніякого третього Майдану не буде. Буде одразу хаос, який з досить високим ступенем ймовірності закінчиться внутрішньою війною. Воююча країна легко починає воювати і всередині. Воююча армія набагато легше починає стріляти і всередині.

Буде хаос — Путін буде як мінімум у Харкові. І цього разу Захід уже сам попросить його про це. Навіщо кілька людей виключно заради своєї гри штовхають країну до цього сценарію? Не розумію.

Зараз ви читаєте новину «Саакашвілі й Порошенко грають на руку Путіну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути