Ексклюзиви
середа, 12 січня 2011 03:00

Російське шоу з франківськими терористами

Читаю повідомлення про озброєних терористів із "Тризуба". Стає страшно. Але не за терористів, а за можновладців.

Викладу свою версію того, що відбувається. Нашим керівникам кортить побудувати таку ж систему, як у Росії. Вони вирішили не вигадувати нового сценарію, а купили вже готовий. Напрацьований, із перевіреним ефектом та окупністю.

Приїхали консультанти й узялися до справи. Для початку утнули щось таке, що вразило країну і точно налякало хоча б половину її громадян. У Запоріжжі відрізають голову пам'ятнику Сталіну, а потім його висаджують у повітря.

На сцені з'являється невідомий підпільний "Рух першого січня" з назвою-прив'язкою до дати народження Степана Бандери. Він бере відповідальність за теракт і погрожує продовжувати в цьому ж дусі. І не лише з антиукраїнськими чиновниками, а й з усіма сіоністами та їхніми поганими синагогами. Навіщо? Щоб налаштувати проти "украинских патриотов-террористов" не лише Схід і Південь, а й євреїв усього світу.

Далі на сцену виводять організацію "Тризуб". Чомусь зі зброєю та в Івано-Франківську. Кажуть, готувалися до резонансних акцій. Навіщо? Щоби показати: "Националисты вообще обнаглели. Они там со "шмайсерами" на танках ездят — сущая правда".

Для чого ламають цю комедію? Консультанти з близького зарубіжжя намалюють образ страшного патріота-терориста. Потім президент Віктор Янукович виступить суперменом-рятівником України і всієї планети. Вдячні за порятунок від патріотичного апокаліпсису східняки голосуватимуть за нього довічно, а євреї дякуватимуть за відвернення другого голокосту.

Ініціатори і спонсори проекту українські. Сценаристи і режисери — російські. Оператори і актори з України. Хоча, можливо, й актори заїжджі. Зроблено так, що просто випирає примітивна упередженість пересічного росіянина щодо Бандери чи тризуба. Усе це наслідок радянського агітпропу для "совка": український патріот обов'язково терорист, ненавидить євреїв і живе десь в Івано-Франківську.

Зараз ви читаєте новину «Російське шоу з франківськими терористами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути