пʼятниця, 16 лютого 2018 06:35

Путіна перезатвердять

Автор: ФОТО з сайта WWW.24tv.ua
  Конкурс на кращий малюнок про президента Путіна серед дітей 5–17 років проводить російський приватний підприємець. Підсумки підіб’ють у день виборів 18 березня. Кожен учасник отримає два значки — з Володимиром Путіним і триколором. За участь треба заплатити 400 рублів — 185 гривень
Конкурс на кращий малюнок про президента Путіна серед дітей 5–17 років проводить російський приватний підприємець. Підсумки підіб’ють у день виборів 18 березня. Кожен учасник отримає два значки — з Володимиром Путіним і триколором. За участь треба заплатити 400 рублів — 185 гривень

— Путін не переймається. Знає — виборів немає, а 18 березня його перезатвердять, — говорить російський публіцист 64-річний Леонід Радзіховський.

У російському Центрвиборчкомі закінчилася реєстрація кандидатів у президенти РФ. Усього їх є вісім. Вибори відбудуться 18 березня. Теперішній президент Володимир Путін іде на них як самовисуванець. Ще семеро — за партійними списками.

Сергій Бабурін представляє "Російський загальнонародний союз", Павло Грудінін — Комуністичну партію, Володимир Жириновський — Ліберально-демократичну, телеведуча Ксенія Собчак — "Громадянську ініціативу", Максим Сурайкін — "Комуністів Росії", Борис Тітов — Партію зростання, Григорій Явлінський — "Яблоко".

— Кремль ніколи не допустить другого туру виборів, бо це — крах влади. Шансів немає ні в кого з кандидатів, — каже Леонід Радзіховський. — У другий тур міг би вийти Павло Грудінін. Але і в нього жодних перспектив. Вибори президента проводять усьоме за час існування РФ. Другий тур був лише 1996-го. В країні була надзвичайно складна соціально-економічна криза. Тривала важка і вкрай непопулярна війна в Чечні. Борис Єльцин пив і був хворий. До того часу комуністи мали більшість у Держдумі. Зараз немає жодної з цих умов. Вся система така, що не може допустити зміни голови держави через волевиявлення. Може статися революція, палацовий переворот, добровільний відхід Путіна. Але не зміна влади за результатами виборів. Так побудований бюрократичний апарат, економіка, засоби масової інформації.

Кандидати — це традиція. Представник Компартії завжди бере участь у виборах і займає друге місце. Жириновський отримає третє. На попередніх виборах воно було за представником ліберальної частини суспільства Михайлом Прохоровим. Цього разу цей табір представляє Собчак, візьме четверте. Явлінський теж змагається — традиційно (кандидат у президенти РФ у 1996 і 2000 роках, 2012-го йому відмовили в реєстрації. — ГПУ). Незрозуміло — навіщо? Тітов, представник президента зі зв'язків із бізнесом, Сурайкін — просто випадкові люди.

Зараз ви читаєте новину «Путіна перезатвердять». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути