Ексклюзиви
пʼятниця, 19 жовтня 2018 00:35

Нічого кращого за цю погану дорогу не будували півсотні років

У Чорнухинському районі на Полтавщині цьогоріч відремонтували трасу. Нова дорога погана. Вона нерівна. Розлазиться в усі сторони. Після першого року експлуатації вже є колійність. Із точки зору безпеки — жах.

Радянські дороги чомусь завжди будували як дамби — на високих насипах. Злітаючи з них, машина гарантовано летить шкереберть. Так ось, нову дорогу щедро підсипали щебенем і ця дамба стала ще вищою. А на узбіччя щебеню не вистачило. Тому права на помилку при обгоні у водія немає. Три машини там по узбіччях не роз'їдуться. Вони відсутні. Одразу летиш у канаву.

Розмітку на дорозі малювали ще півроку після її введення в експлуатацію. Знаків, що попереджають про закриті повороти чи пагорби, за якими не видно зустрічних авто, немає.

Але нічого подібного за цю погану дорогу в Чорнухинському районі не будували років 50. З усіма мінусами вона в 100 разів краща, ніж те, що було раніше. Без ям, відносно рівна й лежатиме без ремонту мінімум 10 років.

Ось і думайте — склянка наполовину порожня чи повна.

Зараз ви читаєте новину «Нічого кращого за цю погану дорогу не будували півсотні років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути