вівторок, 17 травня 2011 06:00

Надлишками електроенергії людина зможе поділитися з іншими

Автор: малюнок: Володимир Казаневський
 

Про що писали газети та інтернет-видання останніми тижнями.

Голова парламентського комітету з питань правосуддя Сергій Ківалов розповів про свій день народження 1 травня:

"Святкували у колі сім'ї та найближчих друзів — усього семеро осіб. Дружина подарувала поїздку на Мальдиви (країна у північній частині Індійського океану. — "ГПУ"). Наша сім'я і друзі вирушили на острови.

Мої близькі знають, як я люблю дайвинг. Підводне плавання, до речі, не лише моє захоплення. Багаторічний позитивний досвід занурення до морського дна має вся наша компанія.

Я глянув у свою книжку дайвера і здивувався. Виявляється, востаннє їздив на дайвинг 2009-го! Виняток — Крим. Раз на рік, традиційно, одним і тим самим складом їдемо на катері з Одеси в Балаклаву і пірнаємо. За будь-якої погоди".

Інтернет-видання from-ua.com

"Коли ціна на нафту подолала позначку у $125 за барель на початку 2008 року, помилка будівництва цивілізації на основі розробки родовищ вуглеводнів стала очевиднішою.

Ми стоїмо на порозі третьої промислової революції, в якій інтернет-технології та відновлювані джерела енергії разом створять нову потужну енергетичну інфраструктуру. Сотні мільйонів людей вироблятимуть "зелену" енергію з відновлювальних джерел у своїх будинках, офісах і на заводах. Вони зможуть використовувати її для власних потреб, для роботи своїх машин і транспортних засобів. Надлишками електроенергії людина зможе поділитися з іншими. Так само, як ми тепер обмінюємося інформацією в інтернеті".

The Financial Times, Велика Британія

"Взаємна байдужість двох "братніх" народів очевидна. І складно уявити, що могло би змінити це найближчими роками.

Людина не терпить, коли інша підсувається до її обличчя ближче ніж на 30 см. Виняток — закохані. До цих "рятівних" 30 см і наближаються, поступово розходячись, Україна та Росія.

Незворотність руху до "фізіологічної норми" сприймається українським суспільством, українськими верхами і низами, і щоразу стає прикрою новиною для російського суспільства. Останній такий раз — передбачувано невдала спроба Москви змусити Україну вступити до Митного союзу за допомогою одного наполегливого візиту прем'єр-міністра. При цьому вже стали класичними "рази" патріарха Кирила — ще наполегливіші, але так само безуспішні".

Зараз ви читаєте новину «Надлишками електроенергії людина зможе поділитися з іншими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути