четвер, 29 травня 2008 18:51

Де плануєте відпочити?

За кілька днів розпочнеться літо — час відпусток і відпочинку. Поїхати є куди: відкритий практично весь світ. Та й в Україні можливості дедалі кращі. То куди ви поїдете відпочивати?



Євген Дудар, 75 років, письменник:

— Як завжди відпочиватиму на дачі. Трохи послухаю солов"їв, повчуся орудувати лопатою. Попарюся у своїй сауні. За кордон на море їхати не хочу. Гроші знайшов би, але мені й в Україні добре. Та й літакам не довіряю. Вірю лише власному автомобілю. На це літо запланував написати фейлетон про так званий "тихий електротерор" Київобленерго та прославити його головного інженера Супруна. Праця відпочинку не завадить.



Євгенія Гапчинська, 34 роки, художниця:

— У перших числах червня поїду на декілька днів на море в Симеїз, до Криму. Активний відпочинок улітку не люблю. Мене навіть влаштовує дощова погода. Тоді я просто загортаюся на березі в теплу ковдру та читаю книгу. Засмагати та плавати теж не люблю. Коли зовсім стомлююся на роботі — їду на море просто поспати та почитати. Так буде й цього разу.



Дмитро Корчинський, 44 роки, лідер громадської організації "Братство":

— Хочу поїхати до Європи. Там найбільш екзотичні місця. Саме подорожуючи Європою можна знайти те, що справді схвилює твою уяву. Планую орендувати турецьку яхту та попливти на ній між грецькими островами. Грошей для цього треба небагато — тисяч 10 доларів. Подорожуватиму влітку й Україною. Поїду до Херсонщини та Миколаївщини, на  Південний Буг. Там багато дивовижних місць.



Дмитро Капранов, 41 рік, видавець:

— Відвідаємо з братом місця, звідки ми родом — Очаків Миколаївської області. Маємо маленьку яхту. Попливемо вздовж Дніпра аж до Чорного моря. Хочемо здійснити подорож схиблених романтиків. Улітку завжди відпочиваємо в Україні. За кордон їдемо лише взимку.



Максим Постовий, 29 років, фінансист:

— Їду з дружиною до Туреччини. На жодних тамтешніх курортах іще не були. Купили путівки по тисячі доларів. А так намагаємося відпочивати від роботи щовихідних. Живемо на Херсонщині — поблизу гарні місця. Арабатська стрілка, Залізний порт. Щотижня їздимо туди на два дні. Витрачаємо на це 100-200 гривень. Інколи їздимо до Криму, це виходить трохи дорожче — близько 500 гривень. У п"ятницю після роботи сідаємо в маршрутку, в неділю повертаємося.

Зараз ви читаєте новину «Де плануєте відпочити?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути