Ексклюзиви
неділя, 29 липня 2007 16:24

"Арсенал" і столична земля

Новий власник київської футбольної команди "Арсенал" Вадим Рабинович пообіцяв, що у його команди вже восени "будуть глядачі". З боку бізнесмена — а пана Рабиновича вже другий десяток років називають в Україні саме так — ці слова звучать як намір: у додаток до футбольної команди придбати й уболівальників. Тому що іншого шляху змусити киян та гостей столиці відвідувати ігри "Арсеналу" поки що не видно.

Інша річ — навіщо Вадимові Рабиновичу така недешева розвага? Ну не вірю я в те, що людина, яка називає себе бізнесменом, готова просто так витрачати чималенькі гроші на футбольну команду, не одержуючи нічого взамін. Повинно щось бути.

Багато хто стверджує, що інтерес нового власника до команди "Арсенал" був продиктований зовсім не безкорисливою пристрастю до футболу, а перспективою одержати в столиці велику ділянку землі для будівництва клубного стадіону. А там, окрім спортивної арени, можна побудувати багато чого прибуткового й цим відшкодувати витрачене на футбол.

Версія досить правдоподібна. Таким шляхом пішов два роки тому російський бізнесмен на прізвище Федоричев, який став власником московського "Динамо" заради Петровського парку в центрі Москви. Коли ж із парком не вийшло, Федоричев до футболу миттєво охолов, а найстаршу російську футбольну команду від вильоту з вищої ліги довелося рятувати іншим людям.

У додаток до футбольної команди придбати й уболівальників

Що буде з київським "Арсеналом" у тому разі, коли Рабиновичу землю під стадіон не дадуть? Невідомо. Лише одне можна сказати точно — повних трибун на іграх київського "Арсеналу" ми не побачимо. Бо для цього не досить обвішати Київ рекламою і нашвидкуруч написати пісеньку про команду. Аби народ пішов на ігри за участю київського "Арсеналу", команда мала б вийти щонайменше до Ліги чемпіонів. А це справа ще більш фантастична, ніж перспектива отримати землю в столиці.

Зараз ви читаєте новину «"Арсенал" і столична земля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути