вівторок, 07 грудня 2010 06:00

Янукович не бере відповідальність за країну

 

— Президент Віктор Янукович обрав незрозумілу для більшості населення публічну стратегію, — зауважує аналітик дослідницької компанії "Перша рейтингова система" Олексій Панченко, 33 роки. — Він заветував документ, розроблений урядовцями і парламентарями, які понад півроку заявляють, що є членами президентської команди і виконують його програму. Виходить, не так виконують? Суспільству це видається підозрілою популістською грою.

Погоджуюся, що протести підприємців не мали вирішального значення на рішення президента. Отримавши всю повноту влади, він намагається дати зрозуміти суспільству, що не бажає взяти на себе разом із коаліцієї та урядом усю відповідальність за економічні й соціальні процеси. Він завжди готовий знайти винуватців провалів і карати стрілочників. Замість того, щоб сказати, що це члени його команди впроваджують непопулярні, але правильні речі. Така поведінка Януковича схожа на політичну стратегію Путіна і Медведєва.

Зараз ви читаєте новину «Янукович не бере відповідальність за країну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути