понеділок, 16 січня 2012 07:15

Уманський "Фронт Змін" привітав читачів дитячої бібліотеки

Автор: фото: Анна КОРОЛЬ
  Голова Уманського осередку партії ”Фронт Змін” Максим Поляков разом із депутатом міської ради від партії Лідією Музиченко та активістом партії Павлом Ткаченком (справа наліво) вітають читачів дитячої бібліотеки
Голова Уманського осередку партії ”Фронт Змін” Максим Поляков разом із депутатом міської ради від партії Лідією Музиченко та активістом партії Павлом Ткаченком (справа наліво) вітають читачів дитячої бібліотеки

9 січня Уманський осередок політичної партії "Фронт Змін" привітав відвідувачів Центральної дитячої бібліотеки міста Умань — дітей та їхніх батьків.

На новорічні свята завітали голова осередку Максим Поляков разом із депутатом міської ради від партії Лідією Музиченко та активістом партії Павлом Ткаченком.

Максим Поляков наголосив дітям, що в цьому віці для них головне — книжка.

— Рух технологій нестримний, його не можна зупинити, але книжка має залишатися в дітей на першому місці, — зазначає Максим Поляков, 29 років. — Якраз із книжок діти пізнають світ, вчаться відрізняти добро від зла, розуміти життя. Ніякий комп'ютер чи телевізор не дасть того для розвитку наших дітей, що дають книжки. Тому, ми прийшли на новорічне свято в дитячу бібліотеку. Дуже добре, що такі заклади збереглися та продовжують працювати. Адже від кількості маленьких читачів залежить і наше майбутнє. Приємно, що на свято разом з малечею прийшли батьки. Це означає, вони розуміють наскільки книжка важлива для їхніх дітей.

Дорослі з дітьми співали новорічні пісні та відгадували загадки.

— Зі мною на свято прийшла мама, — каже 4-річна Діана Поліщук. Тримає пакунок з цукерками. — Ми тут беремо книжечки. Їх мама ввечері читає нам з братом. Я люблю казки, де багато малюнків.

Після свята діти і батьки дякували партійцям за привітання та солодкі подарунки.

— Отримали неймовірне задоволення від свята, — говорить мати Діани Ольга Поліщук, 32 роки. — І діти теж задоволені, що так усе пройшло. Тішить те, що "Фронт Змін" розуміє, дитячі бібліотеки потребують підтримки у такі непрості часи.

Зараз ви читаєте новину «Уманський "Фронт Змін" привітав читачів дитячої бібліотеки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути