четвер, 10 грудня 2009 18:18

"Із дружиною-домогосподаркою нам не буде про що говорити"
5

"Газета по-українськи" визначила найзавидніших женихів Черкащини. До уваги брали особисті досягнення претендентів, їхню популярність, статки, посади батьків. Для цього опитали журналістів, посадовців, бізнесменів та відомих людей області, врахували думку читачів, які телефонували до редакції. Переможців опитування наведено за абеткою. Із-поміж минулорічної десятки женихів жоден не одружився.


Максим Барчук, 24 роки


Конферансьє та весільний тамада. Учасник ансамблю сучасного танцю "ВіЗаВі"


Живе в Умані у власному будинку. Закінчив місцевий педуніверситет за спеціальністю "Хореографія та соціальна педагогіка". Разом із "ВіЗаВі" виступав на розігріві у співачки Таїсії Повалій.

Максим каже, що оптиміст:

— На одному з весіль до мене загравала симпатична подруга нареченої. Після того як ми з нею закружляли у повільному танці, до мене підійшов юнак і почав грубіянити. Виявилося, то був хлопець цієї дівчини. Він був напідпитку, тому на нас почали звертати увагу гості. На щастя, хтось із його друзів відвів його вбік, і весілля пройшло спокійно. З подібних ситуацій завжди виходжу з гумором, і оточуючі сприймають усе як жарт.

Дружина працюватиме, якщо захоче

Чоловікові треба створювати родину, коли вже почав реалізовувати себе у житті. Моя обраниця має бути, як і я, творчою особистістю. Найкращою в усьому. Я бачив багато весіль, але власного ще не планував. Точно знаю, що воно буде дуже оригінальним. Утілити ідеї допоможуть друзі.

Я вмію готувати і роблю це часто. Але пальму першості на кухні віддам коханій. Зараз, коли не встигаю поїсти дома, то забігаю в кафе. Люблю українську кухню, особливо вареники з картоплею і грибами. Готую їх так: роблю звичайні вареники з картоплею, відварюю їх. Шампіньйони смажу зі шкварками та цибулею. Додаю до готових вареників.

Дружина працюватиме, якщо захоче. Думаю, моєї зарплатні, вистачить на нас обох.

Максим мріє відкрити власне розважальне агентство або школу танців.

Євген Григоренко, 26 років


Робить дизайнерські меблі з дерева на замовлення. Займається аерографією — розмальовує автомобілі


Живе в Умані. Має власний будинок та мотоцикл. Працював кілька років у Данії.

Євгенові подобаються сильні дівчата, які не бояться екстриму. Спільну мову зі слабкою статтю знаходить легко.

— У Данії я часто організовував вечірки, на які збиралося до сотні знайомих. Дівчат там теж було багато, але жодна не підкорила мого серця. Наші дівчата красивіші, більш щирі у спілкуванні. Якщо кохають, то вже по-справжньому. А там у стосунках все занадто помірковано. Я так не можу.

До одруження ставлюся серйозно. Дружину обиратиму за покликом серця. При знайомстві впершу чергу звертаю увагу на зовнішність.

Подобаються смагляві дівчата

– Моя кохана  має бути красива, доглянута і розумна. Мені подобаються смагляві дівчата, середнього зросту з довгим волоссям. Бажано, щоб колір був натуральний. У мене у голові паморочитися починає, коли бачу таку красуню та ще й з вогниками в очах. Але і білявки привабливі є. Пірсинг і тату має бути вміру. На губах пірсинг не подобається, а тату має бути стильним.

Люблю мотоцикли. Але для дружини обов"язково куплю автівку — якусь невелику жіночу. Вона сама обиратиме.

Меблі в сімейну спальню робитиму власноруч. А дизайн обиратимемо вдвох із дружиною, все буде із натурального дерева. І в дитячій кімнаті теж.

Хотів би, щоб у нас були і хлопчик, і дівчинка. Для мене не принципово, чи дружина працюватиме. Вона може просто берегти родинне вогнище. Сподіваюся, достатньо зароблятиму для цього.

Євген планує відкрити власну станцію техобслуговування.

Сергій Лісовий, 19 років


Син прокурора області


Навчається в Одеській юридичній академії на другому курсі прокурорсько-слідчого факультету. Має власний бізнес, пов"язаний із асфальтуванням доріг. Має нагороди і відзнаки обласних та міжрегіональних музичних конкурсів. Співає і грає на піаніно "ямаха".

— Вільний від роботи та навчання час люблю проводити з друзями. У вихідні зазвичай іду до нічних клубів у Києві, полюбляю нічні прогулянки містом. Узимку катаюся на лижах, ходжу на полювання. Маю рушницю з оптичним прицілом. Полюю на кабана, качок. Улітку їжджу на риболовлю, відпочиваю на морі. Був у Єгипті, Туреччині й Шрі-Ланці.

Весілля влаштував би десь на Карибських островах

Маю ексклюзивні ділові костюми від українського дизайнера Михайла Вороніна. А повсякденні речі купую в київському магазині "Манн". Якщо хочу придбати щось екстравагантне, тоді йду до бутика "Армані колеццьоні".

Їжджу на "мітцубісі". Власного житла не маю.

Знайти дівчину, яка б відповідала моєму ідеалу, поки що не вдається. Хоча стовідсотково відповісти на запитання, який цей ідеал, не можу. Але вона повинна бути красивою, мрійливою. Розуміти мене і підтримувати в усіх починаннях. Має бути зі мною під час злетів і падінь. Бути мудрою та зберігати вірність. Для мене неважливо, заможна вона чи ні, як і те, звідки родом — з міста чи села. Я народився у селищі Чорнобай. Від мене вона отримуватиме доброту, турботу і кохання. Весілля влаштував би десь на Карибських островах.

Олександр Скічко, 18 років


Син керівника обласної дирекції "Райффайзен банк Аваль"


Закінчив школу із золотою медаллю, навчається в Київському національному економічному університеті ім. Гетьмана. Був ведучим програми на каналі ОТВ, студент міжнародної вокальної школи Володимира Гришка. Минулого місяця переміг у програмі "Караоке на Майдані".

— Люблю робити покупки за кордоном — в Італії, Англії, Німеччині. Коли ж такої нагоди немає, ходжу по київських магазинах. Деякі речі купував і в Черкасах.

Полюбляю кататися на лижах в Альпах. Два роки поспіль їздив до Австрії, цього року — до Італії. Люблю засмагати біля басейна та плавати у морі. Улюблене місце — Туреччина, планую поїхати до Таїланду.

Мрію про жінку із сильним характером, але водночас покірну

Маю трикімнатну квартиру в Києві. Їжджу на автомобілі "Хонда CR-V".

Зараз ні з ким не зустрічаюся. Мрію про вродливу жінку, із сильним характером, але водночас покірну. Вона має розуміти мої принципи та пріоритети. Їй зможу дати перш за все палке кохання. І, звичайно, заможне життя нашої родини.

Думка батьків буде важливою при виборі майбутньої дружини. Особливо батька. Він для мене авторитет.

Як воно — бути сином відомих батьків?

— Супер. Маючи відомих, заможних батьків, ти відразу отримуєш певну сходинку для старту. Тобто я знаходжуся в дещо вигіднішому становищі порівняно з більшістю ровесників.

Олексій Сюткін, 24 роки


Чемпіон Європи з триатлону, переможець кубків Європи та України


Працює за контрактом у спортивній роті внутрішніх військ при Міністерстві внутрішніх справ. Старший сержант. Заочно навчається на факультеті фізичного виховання в Черкаському національному університеті ім. Хмельницького.

Живе в Черкасах разом із батьками у квартирі на Митниці. Батько пенсіонер, мати працює у міськводоканалі.

У Олексія два тренувальні велосипеди: гірський "трек" та зроблений на замовлення. Автомобіля й водійського посвідчення немає:

Спагеті готую з мідіями, морепродуктами, у рибному соусі

— На машину грошей уже заробив, але в мене немає чоловічої тяги до авто.

Одягаюся за кордоном. Зі спортивного одягу віддаю перевагу марці "Адідас". Повсякденний купую в магазинах "Поло Гараж". У шафі не маю жодного класичного костюма.

Люблю активний відпочинок. Їжджу до Криму, цього літа був у Єгипті.

Вважаю, що смачно готую. Фірмова страва — спагеті. Це найкраща їжа для спортсмена. Я їх готую з мідіями, морепродуктами, у рибному соусі.

Останні півроку зустрічаюся із харків"янкою 21-річною Катериною. Вона теж триатлоністка, раніше займалася плаванням. Бачимося раз чи двічі на місяць — частіше, на жаль, не виходить.

Нізащо не зустрічався б із дівчиною, яка курить, бо не терплю запаху цигарок. А ще в жодному випадку не хотів би дружину-домогосподарку. Нам би не було про що говорити.

Весілля мрію відсвяткувати на Мальдивах.

Зараз ви читаєте новину «"Із дружиною-домогосподаркою нам не буде про що говорити"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути