понеділок, 14 січня 2013 07:15

Попутників до Києва шукають в інтернеті

 

Проїзд у маршрутках із Черкас до Києва подорожчав на 10 грн. Тепер коштує 70 грн. Дістатися ними до столиці можна найшвидше — за 3 год.

— Подорожало, та шо робити? Їхати ж треба, — каже 29-річний Вадим Міщенко. Кладе сумку в багажник "Неоплана" на автостанції на перехресті бульв. Шевченка та вул. Піонерської у Черкасах. Автобус прямує до столичних станцій метро Чернігівська і Харківська. — Самольотів до Києва нема, таксі — дорого, а поїздом дуже неудобно. Та ще й не кожен день він є. А маршрутка — коли захоч.

Черкасець 21-річний Олексій Гасонов почав їздити до столиці попутками. Домовляється з водіями на черкаському форумі або через  знайомих. Проїзд обходиться у 50 грн.

— Автобусом дорожче на 20 гривень і мінімум на півгодини довше, — говорить. — Спочатку страшно трохи було. Адже їдеш із незнайомою людиною. А потім звик. Зрештою, водії майже одні ті ж. Хто на роботу постійно їздить, хто — в справах. Проблеми знайти авто на конкретну дату не було ніколи.

Найдешевше доїхати з Черкас до Києва можна потягом Одеса — Київ. Він ходить по непарних числах. Зі станції Черкаси вирушає о 6.44. Прибуває до столиці о 10.28. Квиток у плацкартному вагоні коштує 46 грн.

Також є чотири щоденні автобусні рейси із Центрального автовокзалу Черкас. Перший о 7.45. Квиток коштує 87,88  грн. О 12.10 вирушає автобус Чигирин — Київ за 78,77 грн, о 13.15 — автобус Черкаси — Київ за 78,44. Усі три рейси до метро Видубичі. Також о 14.00 із вокзалу до столиці прямує "ікарус". Проїзд обійдеться у 56,78 грн. Їде до Дарниці. Усі автобуси в дорозі не менше як 4 год.

Зараз ви читаєте новину «Попутників до Києва шукають в інтернеті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути