четвер, 27 березня 2008 18:01

Подорожчання проїзду оминуло Чигирин

Нині проїхатися громадським транспортом у Тальному можна за 1 грн 25 коп. У вівторок проїзд у міських автобусах подорожчав. Тиждень тому він коштував гривню.

— Три тижні тому бензин був по чотири гривні, — каже керівник місцевого автотранспортного підприємства Віталій Накоп"юк. — Тепер майже шість гривень за літр.

Віталій Іванович стверджує, що з ухваленням рішення тягнули до останнього. Лише опинившись перед загрозою зупинки всього пасажирського транспорту міста, перевізники наважилися підвищити ціну.

Пасажирів у Тальному перевозять старі ЛАЗи. Їм по кілька десятків років. Автобуси споживають багато бензину і часто ламаються. Грошей на нові у місцевих транспортників немає.

Найдешевше, за старою ціною, платять за проїзд у маршрутках Чигирина — по 75 коп. По 1 грн — у Городищі, Жашкові, Катеринополі, Лисянці, Христинівці, Ватутіному, Каневі. Ще на 25 коп. більше — у Звенигородці, Корсунь-Шевченківському, Смілі, Тальному, Умані, Шполі та Золотоноші. Найдорожче коштує проїзд у маршрутках Черкас — 1,5 грн.

Зараз ви читаєте новину «Подорожчання проїзду оминуло Чигирин ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути