понеділок, 28 листопада 2011 05:15

На благодійному аукціоні продавали побачення

Автор: фото: Олександр ОТРИШКО
  Анна Колесник і Павло Березін сидять у черкаському ресторані ”Вулкан”. За побачення з дівчиною хлопець заплатив 110 гривень
Анна Колесник і Павло Березін сидять у черкаському ресторані ”Вулкан”. За побачення з дівчиною хлопець заплатив 110 гривень

Із 19 по 30 листопада у Черкасах проходять зустрічі, придбані на благодійному аукціоні "Купи собі побачення". Проект спрямований на збір коштів для онкохворих дітей.

22 листопада в ресторані "Вулкан" зарезервовані три столики. О 19.30 там зустрінуться три пари.

Черкаска Аліна Костенко приходить перша. Вона придбала побачення із Романом Бушею за 35 грн. О 19.35 приходить Роман із червоною трояндою, дарує Аліні. За кілька хвилин пара робить замовлення: дві кави-лате та гриби в клярі. Розраховується Роман, платить 74 грн.

— Я дізналася про акцію перед завершенням аукціону, — розказує 22-річна Аліна Костенко. —  Окрім благодійності, сподобалася можливість спілкування. Коли обирала лот, дивилася на те, щоби була цікава та позитивна людина. Сподобалося, що Роман усміхався на фото. Мої очікування підтвердилися.

— А мені взяти участь в аукціоні запропонували колеги, — підтримує розмову 26-річний Роман Буша. — Спочатку хотів просто дати гроші дітям, навіть анкети своєї не виставляти. А за тиждень подумав: "Та викладу своє фото. Може, комусь сподобаюся". Хотілось якось розбавити сірі будні, а то тільки дім–робота. А це щось новеньке. Я купив іще колегу, дівчину мого знайомого. За лот заплатив 100 гривень.

За другим столиком капітан футбольної команди "Славутич" 26-річний Євген Гуд чекає на свого покупця Аліну Карбівничу. Вона придбала його за 35 грн. Хлопець замовляє собі капучино за 12 грн, Аліна бере чай.

За третім — Павло Березін, який придбав побачення з Анною Колесник за 110 грн.

— Ця пара вже знайома, — говорить 23-річний Петро Землянко, організатор. — Вони просто дали кошти на благодійність. А були й такі пари, де подружка купила подружку. Сказала, що хлопці, які купували, їй не сподобалися.

О 20.10 організатори підходять до пар із договорами про передачу коштів. Покупці віддають гроші, ставлять підписи.

Провести благодійний аукціон "Купи собі побачення" запропонували знайомі з Києва.

— Наші друзі Денис Половинка та Андрій Пелих започаткували цей проект у своєму місті, — розповідає організатор 19-річний Олег Бурган. — Створили групу в соціальній мережі. Почали додавати фотографії хлопців та дівчат. Ми розпочали пізніше, ніж Київ, а набрали більше учасників — на сьогодні 1079. Фото розмістили близько 190 дівчат та 100 хлопців. Близько 20 пар відмовилися від побачення: ігнорують повідомлення, не відповідають на дзвінки. Для Черкас такий проект — екзотика.

— На цей момент найдорожчий лот придбали за 225 гривень. Одна пара відмовилася від побачення, але заплатила 500 гривень, — додає Петро Землянко.

Зараз ви читаєте новину «На благодійному аукціоні продавали побачення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути