Ексклюзиви
понеділок, 25 липня 2011 00:30

"Молюся біля святих ікон за всіх, хто до мене звернувся"

Автор: фото: Уляна Лисенко
  Цілителька Світлана лікує силою слова Божого
Цілителька Світлана лікує силою слова Божого

— Я по очах бачу долю людини. Мені достатньо одного погляду, щоб сказати, що було, що є, чого чекати від долі в майбутньому. Одразу можу розказати про сім'ю, роботу, кар'єру, кохання та майбутнього чоловіка, — розповідає цілителька Світлана.

Із 12 років вона допомагає людям у складних життєвих ситуаціях. Зцілює під час особистої зустрічі та по фотокартці.

— Був випадок, коли з бажанням допомогти єдиному синові до мене звернувся чоловік. Дитина в той час була в реанімації, а діагноз так і не встановили. Лише після кількох сеансів з фотографією вдалося зняти з хлопчика зурочення, отримані під час походу з бабусею на базар. Після цього дитина дуже швидко одужала, навіть лікарі здивувалися, — розповідає Світлана.

Цілителька підкаже, як змінити життя на краще, зробити правильний вибір. Розповість, як зберегти себе та своїх рідних від нещасливої дороги, спілкування з лихими людьми, як позбутися згубних звичок. Навчить, як уникнути негативного впливу оточення, привернути увагу коханої людини, не втратити сім'ю або створити нову.

— Силою слова Божого — молитвою вичитую вінок самотності, знімаю пороби, пристріт, переляк та закляття. Також дієвою є моя практика молитися в храмі за здоров'я людини під час здійснення складних операцій. Неоднаразово саме цей метод допомагав людям, які до мене звернулися, врятувати життя близьким, — розповідає Світлана.

Свій дар цілителька отримала ще при народженні. Матері Світлани лікарі заборонили народжувати, казали, що вона помре під час пологів. Але жінка дуже хотіла мати дитину, тому знехтувала попередженням.

— Під час пологів матері було дуже погано, вона непритомніла шість разів і знаходилася між життям та смертю, аж доки з'явився янгол і сказав: "Будеш жити і ти, і твоя дівчинка, бо вона обрана Богом. Назви її Світланою, і понесе вона світло надії добра усім людям", — розповідає жінка. — Тому допомагати людям я вважаю своїм покликанням. І хоч віддаю цьому багато сил та енергії, зовсім про це не жалкую. Від цього нікуди не подітися, адже якщо не викладусь на всі 100 відсотків, то результату потрібно чекати довше. Щоб поновити сили, я регулярно здійснюю паломництва по святих місцях, їду до Києво-Печерської, Почаївської лавр, часто буваю у храмах та монастирях, раз на рік відвідую Єрусалим. Молюся біля святих ікон за всіх, хто до мене звернувся, обов'язково привожу з собою святу йорданську воду, освячені свічки та ікони, за допомогою яких потім сцілюю та рятую людей.

Отримайте допомогу

за тел.: 38 39 24, 0(67) 979 60 71

Зараз ви читаєте новину «"Молюся біля святих ікон за всіх, хто до мене звернувся"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути