Ексклюзиви
понеділок, 01 квітня 2013 06:30

Кілограм секонд-хенду коштує 1111 гривень

Найдорожчий магазин секонд-хенду в Черкасах розташований на вул. Гоголя. У день оновлення товару кілограм біжутерії, годинників, жіночих сумок коштує 7777 грн, одягу — 1111 грн.

Щодня ціна знижується на 1111 грн на аксесуари й на 111 грн за 1 кг одягу. Продають переважно речі європейських виробників, трапляється дизайнерський одяг "Діор", "Дольче & Габбана", "Луї Віттон" та "Шанель".

— Дизайнерські речі розбирають у перший день за найвищою ціною. Зараз є жіноче пальто "Шанель" размєра ХХL, — каже продавець. Показує коротке пальто із позолоченими ґудзиками. Коштує 500 грн. — Ще є джинси "Версаче", лишився самий малий розмір, на худих.

— У четвер у нас найдорожчий день, але є такі, що не жаліють грошей і прибігають із самого ранку скуповуватися, — каже касирка Наталія Кравченко, 45 років. — Переважно це колекціонери, модники. Якось привезли бамбукову вазу, але вона була тріснута. Думали, що не продамо, але в останній день були драки за неї. За 130 гривень вазу купив колекціонер, потім розказував, що перепродав за 3,5 тисячі доларів за кордон. Є колекціонери, які складають списки брендів і приносять нам. Коли привозять певний товар, ми їм дзвонимо. Приходять дружини бізнесменів і працівниці "білого дому". Коли хтось до них здоровається, дуже стісняються.

Між рядами ходить 28-річна Наталія.

— Шукаю одяг фірми "Зара" або "Манго". Якось потратила тут 1000 гривень, купили чоловікові куртку та джинси, почті нові, й мені кілька спортивних кофт "Рібок". Оригінал спортивного одягу можна визначити так — на внутрішній стороні ярлика прошита нитка, що переливається.

Зараз ви читаєте новину «Кілограм секонд-хенду коштує 1111 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути