вівторок, 02 листопада 2010 16:38

Чоловік Асії Ахат пив коньяк, поки вона поверталась до класики (ФОТО)
14

1 листопада Асія Ахат презентувала свій новий кліп "Увертюра". У роботі вона виступала як музикантка.

"Я можу собі дозволити робити те, що хочу. Мені просто так захотілось. Я повертаюсь до того, звідки прийшла", - зауважила скрипалька.

Її чоловік Ігор Баленко повністю підтримав зміну напрямку діяльності та іміджу дружини.

"Повернення до того, що вона робила на початку своєї кар'єри — до класичної музики — це правильно. Люди засумували за інструментальною музикою. Артистів багато, але мало хто може собі дозволити працювати у такому напрямку. Мені дуже подобається її образ у кліпі: агресивна і еротична. Вона часто буває такою у житті", - розказав Баленко.

На прем'єру прийшов з сином Філіпом та його нянею. Філіп дивився кліп з відкритим ротом. За його словами, мама його не налякала, а навпаки сподобалась. Одразу після прем'єри Філіп з нянею поїхали додому.

Баленко залишився чекати дружину. Вдома на неї чекав сюрприз — величезний букет жовтих троянд. На показ не приніс, бо не любить показухи. Пив коньяк, до початку презентації постійно говорив по телефону. Баланенко є співвласником мережі супермаркетів "Фуршет".

Асія сказала, що всі свої твори присвячує чоловіку.

Відео до композиції зняв кліпмейкер Ігор Іванов. У кліпі Асія демонструє свої гімнастичні здібності, грає смичком на гітарі, з хмар вилітають черепи.

"На таке відео у готичному стилі з прийомами хорор-муві мене надихнула сама Асія. І на еротику також. Вона постійно повторювала: "Ігоре! Я така нееротична! Треба щось з тим робити". Боїмось тільки, щоб жорстокість не відвернула від нас глядачів і не було проблем з ротацією на каналах", - зауважив кліп-мейекер.

На показі зібрались друзі та родичі Асії. Після показу всі голосно аплодували.

Gazeta.ua/ Фото Наталія Чубенко

Зараз ви читаєте новину «Чоловік Асії Ахат пив коньяк, поки вона поверталась до класики (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути