Ексклюзиви
субота, 29 травня 2010 18:26

Асія Ахат завела розумного кобеля (ФОТО)

Співачка Ассія Ахат завела цуценя - лабрадор по кличці Май. Про це Ассія розповіла кореспонденту Gazeta.ua.


"Ми завели цуценя, - каже співачка. - Лабрадора довго просив син Філіп. Я з усією відповідальністю підійшла до такого рішення. Проглянула спеціалізовану літературу про собак, отримала консультації фахівців. Потім зібрала родинну раду. Разом ми вирішили, що готові завести собаку".

Сім'я Ахат зупинилася на породі лабрадор.


"Немає породи що перевершує лабрадора за темпераментом. Він має велику благородну душу і завжди добрий до людей, особливо до маленьких дітей. Це добродушний здоров'як, в якому взаємопов'язані зовнішність, здоров'я і психіка".

Співачка хвалиться, що куплений нею лабрадор родинного плану з хорошим родоводом і необхідними документами.


"По паспорту щеня звуть Мілан, але оскільки ми купили його у травні, вирішили назвати Маєм", - говорить співачка. - Нашому Маю пішов третій місяць. Він енергійний і досить пустотливий. До того ж, навіть в такому юному віці вже розуміє команди "Сидіти!" і "Лежати!" Цього я сама його навчила. Кажуть, особливо розумні хлопчики – кобелі. Хочу знайти фахівця, який дресируватиме тварину. Син дуже задоволений тим, що у нього з'явився чотириногий друг".

Зараз ви читаєте новину «Асія Ахат завела розумного кобеля (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути