четвер, 26 серпня 2010 14:03

Напівгола російська коханка Роналду повигиналась перед камерами (ФОТО)
7

Російська топ-модель Ірина Шейк, дівчина футболіста Кріштіану Роналду знялася у відвертій фотосесії для нового номеру чоловічого журналу GQ.

В інтерв'ю виданню вона розповіла про своє колишнє життя. Про те, що народилася в маленькому містечку Еманжелінськ (Челябінська область), в якому навіть глянсових журналів не було.

Про свої стосунки з Роналду дівчина прагне не розповсюджуватися. Проте, Ірина зізналася, що, не дивлячись на те, що її коханий - футболіст, вона далеко не фанатка цього виду спорту.

Свого часу в ЗМІ з'являлася інформація про те, що Кріштіану та Ірину познайомив відомий світський персонаж Петро Лістерман.

Нагадаємо, справжнє прізвище моделі - Ірина Шайхлісламова. Вона була обличчям колекцій Intimissimi і Guess, а також співпрацювала з такими брендами, як "Lacoste" і "La Perla".

Між тим, у Роналду може з"явитися друга позашлюбна дитина. 19-річна студентка з Лондона стверджує, що носить дитину, батьком якої є знаменитий футболіст "Реалу" Кріштіану Роналду.

Майбутня мати звернулася до колишньої дівчини футбольної зірки Нереїди Гальярдо і попросила її допомогти відшукати Кріштіану. Нереїда будучи не впевненою в тому, що батьком очікуваної дитини є Роналду, розповіла цю інформацію таблоїдам.

Нагадаємо, що кілька місяців тому Роналду став батьком сина - Кріштіану-молодшого. Ім'я жінки, яка народила футболістові первістка, не розголошується.

FashionTime

Зараз ви читаєте новину «Напівгола російська коханка Роналду повигиналась перед камерами (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути