пʼятниця, 23 квітня 2010 17:23

Батько Брітні Спірс не може дивитись на соски дочки

 

Батько Брітні Спірс заборонив своїй дочці виходити куди-небудь без бюстгальтера. Нагадаємо, що співачка ще знаходиться під опікою свого батька Джеймі Спірса, якого попередили, що його підопічна повинна поліпшити свій імідж, тому він ввів правило "обов"язкового бюстгальтера" і пригрозив звільнити будь-якого члена охорони Спірс, якщо їй все-таки вдасться вислизнути з будинку без спідньої білизни.

"Джеймі вирішив повністю контролювати життя Брітні. Він просто терпіти не може, коли бачить на всіх фото з нею її соски, тому він заборонив їй залишати будинок без бюстгальтера, - сказало джерело близьке до співачки. - Він хоче, щоб вона справляла на людей хороше враження. Говорять, що один охоронець зараз близький до звільнення, оскільки він дозволив вийти їй без ліфчика".

57-річний Джеймі Спірс, який також здійснює і фінансовий контроль, нібито навіть став причиною закінчення стосунків Брітні з агентом Джейсоном Трауіком в лютому, оскільки саме він змусив її розійтись з ним.

"Йому подобається Джейсон, але їхні стосунки були дуже інтенсивними і нестабільними. Він боявся, що ці стосунки повернуть її до колишнього способу життя. Він попередив її, або Джейсон, або діти", - розповіло джерело.

POPCORNNEWS

Зараз ви читаєте новину «Батько Брітні Спірс не може дивитись на соски дочки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути