вівторок, 09 лютого 2010 16:09

Джолі та Піт судяться з таблоїдом, що написав про їхнє розлучення

Джолі та Піт судяться з таблоїдом, що написав про їхнє розлучення

Анджеліна Джолі та Бред Піт подають судовий позов проти британського таблоїду News of the World, котрий написав, що вони нібито збираються розлучитися, повідомляє в понеділок, 8 лютого, Reuters з посиланням на лондонських адвокатів акторів.

За словами представників адвокатської контори Schillings, що представляє інтереси Джолі та Піта, голлівудська пара вимагала від таблоїду зняти статтю з номера і вибачитися за "помилкові твердження, котрі є вторгненням в особисте життя та пізніше були розтиражовані іншими мас-медіа". Виконати ці "розумні вимоги" таблоїд відмовився, і актори, за порадою своїх адвокатів, вирішили звернутися до суду, повідомили представники Schillings.

Жодних подробиць позову, що подається від імені Пітта і Джолі, британські адвокати поки не повідомили.

Нагадаємо, що в статті News of the World йшлося, що Пітт і Джолі відвідали каліфорнійського адвоката зі шлюборозлучних справ і підготували угоду про розділ майна і опіку над їхніми шістьма дітьми.

Після появи публікації в британському таблоїді відразу декілька людей з близького оточення найвідомішої голлівудської пари заявили, що чутки про їхнє розставання не відповідають дійсності.

Самі Бред Піт і Анджеліна Джолі ніяк не прокоментували чутки про "розлучення". Проте в неділю, 7 лютого, вони разом з"явилися на людях на матчі за Суперкубок з американського футболу і не виглядали як люди, які вирішили розлучитися, відзначає Reuters.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Джолі та Піт судяться з таблоїдом, що написав про їхнє розлучення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути